Cazare Busteni - Cazare la Pensiuni, Vile, Hoteluri din Busteni

Cazare Busteni Logotype

Hoteluri Busteni

Cazare Hoteluri Busteni

Vile Busteni

Cazare Vile Busteni

Pensiuni Busteni

Cazare Pensiuni Busteni

Cabane Busteni

Cazare Cabane Busteni

Regim hotelier

Cazare Regim Hotelier Busteni

Poiana Tapului

Vile si Pensiuni din Poiana Tapului

Inscrie-ti cazarea in portalul Cazare Busteni

Cautare dupa nume:

Tip cazare:

Numar stele:

Zona:

Pret intre:

0.00 Lei

840.00 Lei

Villa Ermitage

vile villa ermitage din busteni

De la 130.00 Lei

Pensiunea Bonsai

pensiuni pensiunea bonsai din busteni

De la 80.00 Lei


Termeni si Conditii

Site-ul Cazare Busteni a fost destinat pentru a veni in ajutor turistilor si oamenilor de afaceri care cauta cazare in statiunea montana Busteni. Oferta de cazare este complexa, prezentand locatiile de top din Busteni si anume hoteluri. vile, pensiuni, cabane, apartamente in regim hotelier din Busteni, precum si cazare in Poiana Tapului langa Busteni.

Pentru Vizitatori:
Vizitatorii au la dispozitie toate uneltele de care au nevoie pentru a afla totul  in primul rand despre Busteni, mai apoi despre locatiile de cazare existente in oras. Site-ul pune la dispozitie o serie de gadget-uri importante, cum ar fi: cautarea avansata dupa tip locatie, zona, pret si numar de stele, o harta completa a orasului Busteni, in pagina de detaliu a fiecarei locatii existand informatii COMPLETE despre unitatile hoteliere, cum ar fi: Datele de contact ale PROPRIETARILOR,  poze cu locatiile, localizarea pe google maps a locatiei, video cu locatia, Tur Virtual al locatiei, preturile practicate, precum si posibilitatea de a trimite CERERE OFERTA si a REZERVA ON-LINE direct la proprietari FARA COMISIOANE. De asemenea in alegerea locatiei turistii pot fi ajutati si de COMENTARIILE si RATINGURILE acordate de turistii care au fost cazati anterior in locatiile respective si au oferit recenzii.

Pentru Proprietarii de locatii din Busteni:
Portalul www.CazareBusteni.eu este locul IDEAL unde proprietarii de locatii pot sa isi PROMOVEZE CU SUCCES  unitatea de cazare pe care o detin, deoarece site-ul pe langa faptul ca are o imagine EXTRAORDINARA si aduce o NOUTATE nemaintalnita in acest domeniu, el este gandit de catre profesionisti in domeniu, special pentru turisti si nevoile lor. Acesta se axeaza si pe cuvintele cheie principale pe care orice turist le cauta pe google cand vrea sa se cazeze in Busteni, si anume: ‘Cazare Busteni’, ‘Pensiuni Busteni’, ‘Hoteluri Busteni’ , ‘ Cazare Poiana Tapului’ traduse in trei limbi.

Toate locatiile sunt Promovate ALEATOR, dand sanse fiecarei unitati sa se afirme, iar ca BONUS fiecare locatie va aparea intr-o luna cate 24 de ore la Locatia Zilei, avand vizibilitate maxima !

De asemenea, portalul este situat pe un domeniu de TOP, adica www.CazareBusteni.EU (.EU de la European Union) iar turistii straini vor accesa mult mai repede acest site ( in dauna celor de .ro, .info, org etc ), avand incredere in acest domeniu .EUropean.

A-ti  asocia imaginea cu portalul www.CazareBusteni.eu reprezinta cea mai inteligenta miscare pe care fiind proprietar de unitate de cazare in Busteni poti sa o faci !


Termeni si conditii de utilizare a portalului www.CazareBusteni.eu :
Cum poti inscrie o unitate pe portalul www.CazareBusteni.eu?  SIMPLU! Orice PF sau PJ isi poate inscrie locatia in portalul nostru ! CUM ? In partea de sus a site-ului gasiti  butonul de Inscriere Unitate, dupa completarea formularului veti primi un cont care va fi aprobat ulterior de un administrator in cazul in care locatia dvs corespunde criteriilor noastre, va Logati iar acolo veti avea un panou de utilizator unde puteti completa toate datele dumneavoastra de cazare. Datele personale nu vor fi date publicitatii si nu vor fi folosite in alte scopuri decat cu acordul fiecarui client. Prin inscriere unitate, locatiile devin automat parteneri www.CazareBusteni.eu, si beneficiaza automat de toate serviciile oferite de noi. Fiecare client are dreptul la un singur cont. Ne asumam dreptul de a sterge/dezactiva utilizatorii care aduc prejudicii site-ului.

Ne rezervam dreptul de a modifica ulterior unele texte, descrieri dupa standardele portalului nostru.

Alte Conditii:
Pozele apartin in totalitate fiecaror locatii in parte, textele fiind editate de catre personalul www.CazareBusteni.eu  , iar descrierile despre Busteni, atractii turistice si multe altele sunt editate din mai multe articole si documente prezente pe Internet.

                                       VA MULTUMIM !
Panorama din Header si Footer apartine in totalitate domnului Tinca Mihai - 0722/321.397