Cazare Busteni - Cazare la Pensiuni, Vile, Hoteluri din Busteni

Cazare Busteni Logotype

Hoteluri Busteni

Cazare Hoteluri Busteni

Vile Busteni

Cazare Vile Busteni

Pensiuni Busteni

Cazare Pensiuni Busteni

Cabane Busteni

Cazare Cabane Busteni

Regim hotelier

Cazare Regim Hotelier Busteni

Poiana Tapului

Vile si Pensiuni din Poiana Tapului

Inscrie-ti cazarea in portalul Cazare Busteni

Cautare dupa nume:

Tip cazare:

Numar stele:

Zona:

Pret intre:

0.00 Lei

840.00 Lei

Villa Ermitage

vile villa ermitage din busteni

De la 130.00 Lei

Pensiunea Bonsai

pensiuni pensiunea bonsai din busteni

De la 80.00 Lei


IMPORTANT: Pentru TURISTI


In cazul in care doriti contactarea directa a proprietarilor de locatii folosind numerele de telefon disponibile pe portal va recomandam sa trimiteti si cererea/rezervarea dvs. folosind sistemul de rezervare/cerere de oferta.

De ce este IMPORTANT sa folositi sistemul de REZERVARE/CERERE OFERTA ?

Folosind sistemul de rezervare/cerere de oferta veti primi un e-mail cu detaliile rezervarii/cererii dvs. similar cu cel primit de locatia de cazare aleasa, veti putea evita astfel orice fel de neintelegere privind detaliile/observatiile/cerintele dvs.

In cazul in care apar neintelegeri privind detaliile agreeate pentru sejurul dvs. si nu pot fi rezolvate pe cale amiabila, va puteti adresa oficiului pentru protectia consumatorului folosind e-mailul de rezervare primit. 

Apreciem daca dupa fiecare sejur petrecut intr-una din locatiile prezente pe portal veti adauga o recenzie. Veti contribui astfel la imbunatatirea serviciilor oferite ajutand si ceilalti turisti in alegerea locatiei lor de vacanta.


Va multumim si va asteptam sa reveniti pe www.CazareBusteni.EU - Portalul NR.1 de turism destinat in exclusivitate statiunii Busteni

Orice sugestie, observatie, opinie din partea dvs. care poate duce la imbunatatirea serviciilor oferite pe portal este binevenita.

Echipa www.CazareBusteni.EU

0753/493.140

 

 
 
Pleci in concediu cu masina? Ti-ai luat RCA si Carte Verde?

Ti-ai facut planuri pentru perioada urmatoare sa mergi in concediu, fie in tara, fie in strainatate? Daca raspunsul este da si planuiesti sa ajungi in locul dorit cu masina personala, nu uita sa ai cu tine un RCA valabil, precum si Cartea Verde. 
Pentru orice sofer, principalul criteriu de selectie al unei polite este reprezentat de pret. Cum ai putea gasi un RCA ieftin, care sa nu iti afecteze major bugetul si care sa fie avantajos? Poti folosi un calculator RCA, prin intermediul caruia sa afli care sunt preturile practicate de companiile de asigurari din Romania care sunt certificate sa elibereze un astfel de document. 
Pretul unei polite RCA este influentat de anumiti factori. Pe de o parte, informatiile personale pot scadea sau creste tariful. De exemplu, daca esti bugetar, pensionar, student sau ai copii, este posibil ca polita sa fie mai ieftina. 
Tariful este influentat si de informatiile referitoare la masina: marca, modelul, detaliile tehnice – capacitate cilindrica, putere, tipul de combustibil. 
Nu in ultimul rand, un sofer plateste un RCA mai ieftin sau mai scump in functie de numarul de daune provocate in anul anterior. Prin aplicarea sistemului bonus malus, el va plati o polita cu un pret mai mare daca a provocat daune sau, dimpotriva, una cu un pret mai redus, daca a reusit sa conduca fara sa apara nici un fel de incident. 
Daca pleci in strainatate la volan, trebuie sa ai si Cartea Verde la tine, document care reprezinta echivalentul RCA-ul la noi in tara. Polita de acest tip te scuteste de multe neplaceri si cheltuieli nedorite in cazul in care esti implicat intr-un accident in afara granitelor tarii.